…joulut – talvinen elämäntapa ❤️ 23. marras 2020 – Posted in: Uncategorized @fi

 

Joulut eivät ole ainoastaan pyhiä joulukuun lopussa vaan se on enemmänkin talvinen elämäntapa, johon kuuluu joulukoristeiden laittamista, joulumusiikkia ja elokuvia, herkullista jouluruokaa, kuumaa glögiä, takan lämpö, yhdessäolo rakkaiden kanssa ja tutustuminen itsensä sisimpään ❤️

Minulle joulun odotukseen kuuluu aina myös toisille hyvän tekeminen, tavalla tai toisella. Olen jo vuosia sitten päättänyt jättää joulukortit lähettämättä ja näistä säästetyt rahat antanut toisten auttamiseen. Olen pyrkinyt tuomaan toisten auttamisen merkitystä esille voimakkaasti myös ystäväpiirissäni, koska jokainen pienikin teko voi olla ratkaiseva.

Lahjojen antaminen on osa jouluperinnettä. Lahjan ei tarvitse olla mitään isoa ja arvokasta. Lapsuudestani on jäänyt mieleeni, että edes joulupukilta toivotut lelut eivät olleet aina loppujen lopuksi se tärkein lahja vaan äidin vaivannäkö ja kekseliäisyys pienten yllätyslahjojen osalta oli aina se arvokkain asia. Olen samaa perinnettä pyrkinyt jatkamaan myös omien lasten kohdalla ajatuksella, että mikäli heillä on lahjatoiveita niin on myös aina tilaa pienelle yllätykselle.

Rakastan itse antaa lahjoja. Minulle tämä on prosessi, jossa aina mietin lahjan saajaa ja pohdin millaiset asiat saavat hänet hymyilemään. Tämä on minulle kuin terapiaa ja tekee minut onnelliseksi. En halua jättää asioita ikinä viimeisille hetkille ja tästä syystä esimerkiksi kaikkien kummilasten ja lähipiirin lasten lahjat ovat jo valmiiksi hankittu ja pakattu. Tällä tavoin yritämme vähentää perheessämme joulukuuhun normaalisti tulevaa joululahjastressiä.

Lahjan ei tarvitse olla arvokas vaan tärkeintä on se, että se ilahduttaa lahjan saajaa. OLLA rannekkeiden tarkoituksena on saada sinut pohtimaan, millainen sanoma puhuttelisi lahjan saajaa parhaiten. Löydä itsellesi tai läheiselle lahja tärkeällä sanomalla verkkokauppamme valikoimasta.

Me uskomme, että sanoissa on suuri voima. Jotta suuret asiat voisivat tapahtua, tarvitsee aloittaa pienistä muutoksista. Pienet asiat ovat isoja asioita, esimerkiksi pieni hymy tai positiivisen asian sanominen toiselle. Kokeile rohkeasti ja huomaat välittömästi, että maailma on kauniimpi. Pysähdy, elä hetkessä, ole läsnä ja älä kiirehdi. Muista sanoa rakkaille, kuinka tärkeitä he sinulle ovat.

OLLA toivottaa kaikille rauhallista joulunodotusta.

OLLA ❤️ Kadri